Voor wie is Non-duale Coaching?

Non-duale Coaching en Therapie is voor een ieder die op de een af andere manier het gevoel heeft “vast” gelopen te zijn. Deze aanpak is effectief voor mensen die vragen hebben over hun leven en op zoek zijn naar inspiratie, innerlijke groei en zingeving.

Wellicht herken je je in de volgende vragen of belemmeringen:

  • Wat is de zin van wat ik allemaal doe?
  • Hoe krijg ik meer plezier en bezieling in wat ik doe? 
  • Waarom ben ik niet echt gelukkig, terwijl ik alles heb wat ik maar kan wensen?
  • Hoe kan ik oude kwesties of conflicten oplossen? 
  • Hoe vind ik verdieping en inspiratie?
  • Ik loop steeds tegen dezelfde hobbels. Hoe kan ik hier beter mee omgaan? 
  • Hoe kan ik meer genieten van het leven?
  • Ik heb last van burnoutklachten.
  • Ik ben vaak somber en ik weet niet waardoor.

Deze aanpak is niet geschikt voor mensen die klachten hebben die mogelijk voldoen aan een DSM-V diagnose, zoals een depressie of een angststoornis. Hiervoor kun je je het beste, in overleg met de huisarts, aanmelden bij een GGZ-praktijk. Na afloop van de behandeling aldaar kun je alsnog Non-duale Coaching overwegen.

Reguliere coaching wordt ingezet voor verandering van de persoonlijkheid. Het gaat om jezelf te verbeteren of om nieuwe vaardigheden aan te leren. Non-duale coaching gaat voorbij aan de persoonlijkheid en werkt vanuit een verruimd en onbegrensd (= non-duaal) bewustzijn. Hierdoor vinden vaak, indirect, diepgaande veranderingen plaats.

Ervaring of affiniteit met mindfulness of een andere vorm van meditatie is aan te bevelen.

 

Voor uitgebreidere informatie over de werkwijze zie de website van Art of Life Non-dualiteit en Zelfinzicht www.artoflife.nu.

Klik op de links voor meer informatie over het coachingstraject, praktische zaken en non-duale coaching